Over ons

Het moment weet ik nog precies. In het najaar van 2017 lag ik in Tenerife aan het zwembad toen ik op Facebook een bericht voorbij zag komen dat Mariko definitief ging stoppen met Applepiepieces en op zoek was naar een opvolger. Wow! Echt? En toen ging het snel, ik ben nu eigenaar en ontzettend blij met deze stap.

Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam in het boekenvak. De eerste jaren als marketeer voor een van de grootste uitgeverijen van Nederland en de laatste jaren als freelancer voor verschillende opdrachtgevers. Ik ben geboren in Brabant en woon nu al bijna acht jaar in Uithoorn, samen met mijn vriend en dochters Fem en Iza.

Samen met mede-booklover Patty ben ik mede-eigenaar van De Gouden Zebra, een marketing- en communicatiebureau binnen de culturele sector. Een enorm fijne baan met fijne opdrachtgevers, voor wie wij iedere dag vol energie én plezier aan de slag gaan. Maar net als Mariko, wilde ik ook graag weer ‘iets met mijn handen doen’.

FEEL GOOD LIGT IN MIJN HART
Mijn hart ligt bij het verhaal van dingen, hoe leg je zoiets uit? De betekenis van wat je bij je draagt als sieraad of accessoire, dat heeft me in Applepiepieces altijd enorm getrokken evenals de 'feel good'. Mijn missie is dan ook zoveel mogelijk van deze feel good weer te verpreiden met Applepiepieces!

TROTS
Ik ben ontzettend trots, blij en dankbaar dat ik het Applepiepieces-stokje van Mariko over mag nemen. Wat een eer! Ik kijk er naar uit om op zoek te gaan naar nieuwe feel good jewelry & stuff, natuurlijk met behoud van al het moois dat Mariko de afgelopen jaren heeft verzameld.

GA JE MEE?
Ga je mee op mijn avontuur? Ik houd je graag op de hoogte van wat ik vind en maak via social media en door middel van het Feel good news. Als je suggesties, ideeën hebt of met mij wat wilt delen dan hoor ik heel graag van je. Neem hier contact op, dat lijkt me super leuk!

Love & applepie, Sandra